Уважаеми гости,

НАШИТЕ ПОЛИТИКИ СА ПРОМЕНЕНИ

Безплатна анулиране до 36 часа преди пристигане
Гъвкави условия за плащане
Безплатна смяна на дата за престой до края на декември 2020 г.
24/7 пълна подкрепа от нашия екип

Горните условия се прилагат за резервации, направени след 13март 2020 г.
Актуализираната политика за анулиране важи и за съществуващи резервации.
За повече информация относно вашата резервация, моля, свържете се с отдела за резерваци.
В условия на извънредно положение във връзка с COVID-19, нашият приоритет продължава да бъде Вашата и нашата безопасност.

Считано от петък 13март 2020 г., Националният оперативен щаб разпореди всички лица, влизащи в град София, България в срок до 13.05.2020 г., да се самокарантират за 14 дни след пристигането си. Посетителите ще се самокарантират в хотелската си стая.
Самокаранцираните лица могат да напуснат определеното за тях място само за спешни случаи или да потърсят медицинска помощ..

За повече информация:
Отидете на: https://www.mh.government.bg/bg/

Ако имате някакви въпроси към нас по време на престоя си, моля, не се колебайте да се свържете с някой от членовете на нашия екип.
На Ваше разположение,
Управа на хотел
5 VINTAGE GH София, България
13 март 2020 г.

5 Vintage GH се ангажира с безопасността и благополучието на нашите гости. Ние наблюдаваме новите развития по отношение на COVID-19 и правим необходимите промени, за да бъде безопасен престоя за всеки, който трябва да пътува.

В тази бързо променяща се среда искаме да ви информираме какво правим и за временните промени, които правим, когато се справяме с тази безпрецедентна ситуация.

Нашите най-искрени съчувствия се отнасят към всички, които са били лично засегнати от вируса и знаем, че много повече са подложени на намаляване или загуба на заетост.

Актуализации на политиките за анулиране

Тъй като имаме различни видове резервации, ние работим с всеки отделен гост, за да предложим решение за управление на бъдещи резервации, промяна на заявки и анулиране. Моля, свържете се директно с нас, ако имате нужда от помощ при бъдеща резервация.

Уверени в нашите грижи

Наш първи приоритет е безопасността на нашите гости и служители. Взехме допълнителни мерки и увеличихмеи зискванията сиза почистване, за да поддържаме хотела чист и да защитаваме всички, което следва препоръките на НОЩ за контрол и превенция на заболяванията .

Ние правим протоколите за почистване по-строги, след като гостите заминават, обръщайки допълнително внимание на най-често докосваните зони. Всички служители носят нови ръкавици и мият ръцете си при почистване на всяка стая.
Всички повърхности на обществените площи ще бъдат дезинфекцирани с повишена честота през целия ден.
Служителите няма да могат да идват на работа, ако са болни или имат грипоподобни симптоми.
Предлага се индивидуален дезинфектант за ръце.
Разполагаме със закрит вътрешен двор на разположение за ползване на гостите.

Временни промени в нашите услуги

Въпреки че желаем да можем да продължим бизнеса си както обикновено, някои от традиционните ни удобства не се поддават на безопасни експлоатационни практики при сегашните ограничения.

Правим следните промени:

  • Замяна на нашия бюфет за закуска с индивидуално опаковани елементи за закуска, достъпни за гостите.